Hirdetés

Hamarosan jönnek a nagy Warcraft, Overwatch és Diablo bejelentések

|

Az új túlélős RPG beharangozása után a Blizzard már meglévő címeivel kapcsolatban merültek fel a legégetőbb kérdések. Mike Ybarra beugrott, hogy megnyugtassa a népeket.

Hirdetés

Még tavaly közölte a Blizzard, hogy se BlizzCon, se BlizzConline nem lesz idén. Ez nyilván egy érthető lépés volt tekintettel a pandémia sokadik hullámára, és nem utolsósorban a számtalan botrányra, amibe a vezetőség belekeverte magát az elmúlt hónapokban.

A korábban rendszerint nagy érdeklődést kiváltó rendezvény nélkül viszont most nem tudjuk, hogy mikor számíthatunk a készülő játékokkal összefüggő bejelentésekre és egyéb leleplezésekre. A Blizzard már elejtett egy nagyobb infóbombát egy álláshirdetéssel karöltve, de a Warcraft, az Overwatch és a Diablo rajongói hoppon maradtak.

Hirdetés

Egy rajongó megjegyezte a még cím nélküli túlélőjáték beharangozása után, hogy "egy kis munkaerőt a már meglévő játékokhoz is hozzávághatnának", amire Mike Ybarra, a Blizzard elnöke a következőt válaszolta.

"A Blizzard egy nagy stúdió rengeteg tehetséges, és folyton növekvő csapattal, amelyek a szolgáltatásaink támogatásán dolgoznak. A következő hetekben többet fogtok hallani a Warcraftról és az Overwatchról. Ezeket pedig a Diablo követi majd. Ne maradjatok le!"

A World of Warcraft részlegen mindenki a következő kiegészítőről pletykál, és várja a 9.2-es frissítés megjelenését. Utóbbinak még mindig nincs dátuma, ahogy az Overwatch 2-nek sincs. A Diablo IV-ről sem hallottunk túl sokat mostanában, de annak megjelenése még valószínűleg odébb van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Activision Blizzard felvásárlásáról egyébként nemrég készítettünk egy bővebb magyarázóvideót: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)