Hirdetés

Hamarosan az Assassin's Creed rajongóinak is érdekes lesz a Fortnite

|

Az Assassin's Creed széria legkedveltebb hőse hamarosan felbukkanhat a battle royale lövöldében.

Hirdetés

Hamarosan bekerül egy nagyon menő Fortnite skin a játékba, de az Epic Games már láthatóan azon túlra tervez. Az adatbányászok ugyanis rátaláltak egy Assassin's Creed inspirálta karakterkinézetre, ami Ezio Auditore da Firenzét mintázza.

Az Ubisoft sikerszériájának legnépszerűbb karaktere lehet a következő a videojátékos vendégszereplők sorában, nem sokkal a God of War és Gears of War karaktereinek látogatása után.

Hirdetés

Azt nem tudjuk jelenleg, hogy az Ezio skin mikor érkezhet, de már konkrét screenshotok és videók is keringenek róla. A szerelést egyébként csuklyával vagy anélkül is hordhatjuk majd.

Hivatalos bejelentés még nem érkezett, de a Fortnite adatbányászai ritkán lőnek mellé, pláne ilyen konkrét bizonyítékok birtokában. Biztonsággal kimondhatjuk, hogy Ezio érkezik, már csak türelemmel kell várnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Addig is, most elmegyünk 98713. alakalommal is meghallgatni Jesper Kyd - Ezio's Family című klasszikusát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)