Hirdetés

Hallatott magáról a Prince of Persia Remake, de nem fogsz örülni

|

A Ubisoft 2020-ban jelentette be a projektet, és még így is messze a megjelenés.

Hirdetés

Szédítő belegondolni, hogy 2020 szeptemberében jelentette be a Ubisoft, hogy feltámasztja az egyik legjobb Prince of Persia játékot, a The Sands of Time-ot, és eredetileg azt tervezte a vállalat, hogy 2021-ban már játszhatjuk is. Ez olyannyira optimista becslés volt, hogy a projekt azóta se jelent meg, sőt alaposan át is alakult azóta, hogy megláttuk az első, meglehetősen szörnyen festett előzetesét. 

Okkal rejtegeti a The Sands of Time remake-et a Ubisoft: a fejlesztést állítólag teljesen újrakezdték, és mivel a munkával eredetileg megbízott Ubisoft Pune és Ubisoft Mumbai divíziók nem boldogultak vele, átkerült a jóval rutinosabb és nagyobb Ubisoft Montrealhoz, ám még ez se bizonyult elégnek. Nemrég érkezett a hír, hogy a Far Cry 6 mögött álló Ubisoft Toronto sietett a segítségükre

Ilyen baljós előjelekkel érkezett el a 2024-es Ubisoft Forward a Summer Games Fest keretében, ahol a Prince of Persia: The Sands of Time remake is felbukkant, csakhogy abban nem volt sok köszünet: a show folyamán a Ubisoft elismerte, hogy igen, a régóta fejlesztés alatt álló projekt még mindig készül, viszont gyorsan le is hervasztotta a mosolyokat a reménykedő játékosok arcáról, mivel kiderült, hogy csak valamikor 2026-ban számíthatunk rá.

Hirdetés

Mindezt egy nyúlfarknyi ízelítővel közölték: 

Ti várjátok még a remake-et vagy már letettetek róla a sok tologatás után?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)