Hirdetés

Régi képek kerültek elő a kaszált Half-Life 2 epizódokból

|

Lehet, hogy már sosem kapunk új Half-Life címet, viszont most olyan képek váltak publikussá, amelyeken a Half-Life 2 sztoriját folytató játékok fő helyszínei láthatók.

Hirdetés

Warren Spector, a legendás játékfejlesztő egy, a Game Informernek adott interjúban beszélt az anno kaszált, mára pedig szinte teljes feledésbe merült Half-Life 2 harmadik epizódjáról.

A Half-Life 2 Episode 3-at Spector akkoriban frissen alapított csapata, a Junction Points készítette volna, de végül nem sikerült a Valve-val megegyezniük, így a játékból nem lett semmi. Spector nem tudta visszautasítani a Disney ajánlatát, így a harmadik epizódot törölni kellett, így az izgalmasnak hangzó Magnet Gun ötlete is a semmibe veszett. 

A valvetime.net fórumozóinak viszont a napokban sikerült több olyan képet is megszerezniük, amin a Junction Points tesztpályái láthatóak. 

Ezek alapján kiemelt szerepet kapott volna Ravenholm, amely téli, havas verziójában több szkriptelt eseményt, csatát és fejtörőt is tartogatott a játékosoknak.

Sőt, eredetileg a Dishonored és Prey címeket jegyző Arcane készítette volna a Return to Ravenholm alcímet viselő Episode 4-et is, de nyilván a fejlesztések már el se kezdődtek.

Aki minden apró részletre kíváncsi a sajnálatos módon kaszált Half-Life 2 Episode 3-mal kapcsolatban, a valvetime honlapján elérheti azokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)