Hirdetés

Half-Life 2: Black Mesa trailer

|

A négy éve fejlesztgetett rajongói mod méltán legendává avanzsálódott Half-Life élményeit hivatott felújítva visszaadni.

Hirdetés

Ennek érdekében immáron négy esztendeje dolgozik azon serényen több tucat lelkes, és tehetséges "amatőr", hogy egy, az eredetihez az utolsó csavarig hű remake-kel álljanak elő. Az tizedik évét betöltött Half-Life szülinapja alkalmából hozták nyilvánosságra az új trailert, ami szerény véleményem szerint minőségi munkára enged következtetni, s ezúton is emelem nemlétező kalapom a derék fejlesztők előtt.



A majd' két perces mozi végén egy tágan értelmezhető (2009.) megjelenési időpontot is kapunk, amit remélhetőleg sikerül tartani, mivel a képsorok tökéletesen alkalmasak arra, hogy meghozzák az ember kedvét egy újbóli végigjátszáshoz.
Az igazat megvallva azon sem lepődnék meg, ha néhány nap, vagy hét múlva arról szólnának a híradások, hogy a Valve szőröstül-bőröstül felvásárolta a fiatalokat, s maga adja ki a Half-Life újráját, csak éppenséggel nem ingyen, hanem kemény ezresekért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)