Hirdetés

H1Z1 - megjelent az új kiegészítő, az Outland

|

Új tartalmakat kapott PlayStation 4-en a free-to-play battle royale lövölde.

Hirdetés

Ember legyen a talpán, aki képes nyomon követni, hogy most éppen mi történik a H1Z1-gyel. A legutóbbi változás az volt, hogy tavasszal a NantG átvette a Daybreaktől és átnevezte PC-n Z1 Battle Royale-ra, majd ez a csapat is feladta és visszapasszolta a haldokló projektet a stúdiónak. 

Hirdetés

Ezúttal szerencsére nem egy rossz hírről kell beszámolnunk, épp ellenkezőleg: Paul Balon, a H1Z1 technikai igazgatója a PlayStation Blogon rántotta le a leplet a játék új kiegészítőjéről, az Outlandről, amelyre az eddigi legnagyobb tartalmi csomagként hivatkoznak. Az Outland legfőbb újdonsága egy hatalmas térkép, amely számos változatos helyszínnel igyekszik a játékosbázis kedvére tenni, amelyet két új fegyverrel (Command, Heavy Assault), valamint négy új járművel (egy Untamed nevű izomautó, a visszafogottabb verziójának számító Torque, a kétüléses Gazelle és a sebességre fókuszáló Racer) indulhatunk felfedezni. A kiegészítő tartalmai ingyenesek és már elérhetőek PlayStation 4-re.

Ezeken kívül a fejlesztők készültek szezonális jutalmakkal, a fegyverek balanszolásával, hibajavításokkal, teljesítményoptimalizálással és tizenegy új felszereléssel is. Ti kedvet kaptatok a H1Z1-hez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)