Hirdetés

H1Z1 - trailereken a két részre bontott játék

|

Két fejezetre bontva elégíti ki a játékosok igényeit a H1Z1 és a Daybreak Game Company most azt is megmutatja két videóval, hogy milyen hangulatra számíthatunk az egyes részektől.

Hirdetés

Február elején jelentette be a Daybreak Game Company, hogy a H1Z1-et két játékra osztják, mivel tavaly észrevették, hogy a játékosok két táborra szakadtak: míg az egyik csoport inkább a túlélést részesítette előnyben, addig a többiek a Battle Royale módot nyüstölték elkötelezetten. A csapat mindkét rajongótábort egyformán szeretné támogatni, ezért döntöttek a szétválasztott játékélmény mellett. 

A döntés értelmében a H1Z1: Just Survive tölti be a túlélőjáték szerepét, amiben craftolnunk, gyűjtögetnünk, vadásznunk és zombit irtanunk kell egy hatalmas, nyitott világban, lényegében ez testesíti meg az alapjátékot. Ezzel szemben a H1Z1: King of the Kill egy "intenzív online multiplayer shooterként" folytatja a többjátékos módokra koncentrálva, élen a közönségkedvenc Battle Royale móddal. Hogy érzékeljük a két rész közötti eltéréseket és ráhangolódjunk az adott játékra, a stúdió bemutatott két kedvcsinálót: 

A részek fejenként 20 eurót (~6200 forintot) kóstálnak, ám míg a H1Z1: Just Survive év végéig biztosan Early Access fázisban marad, addig a H1Z1: King of the Kill várhatóan nyáron elhagyja a korai hozzáférést PC-n, majd PlayStation 4-en és Xbox One-on is debütál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)