Hirdetés

Gyorsabban fejlődnek a PlayStation játékosok a Call of Duty: Black Ops Cold Warban

|

A Sony elárulta, hogy milyen extrákat kapnak azok a játékosok, akik PlayStationön indulnak csatába a Call of Duty-sorozat legújabb epizódjában.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik mind az új PlayStation, mind pedig a legújabb Call of Duty epizód is, a kettő pedig ütős kombináció lehet azok számára, akik szeretnek a lehető leggyorsabban haladni a multiplayer játékok ranglétráján.

Már régóta hagyomány, hogy a PlayStation játékosok exkluzív tartalmakhoz jutnak a sorozat részeiben, most pedig a Sony felfedte, hogy ez hogyan valósul meg a Call of Duty: Black Ops - Cold Warban.

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon osztotta meg azt a bejegyzést, amelyből kiderül, hogy extra játékmódok helyett ezúttal különféle bónuszokat kaphatnak majd a PlayStation játékosok, melyek főleg az XP szerzésre irányulnak.

Hirdetés

Íme a pontos lista:

  • A Battle Pass tulajdonosok gyorsabban tudnak majd új fejleszereléseket feloldani
  • Azok a PlayStation játékosok, akik partikban játszanak, 25%-kal több fegyver XP-t kapnak, ráadásul ez akkor is igaz, ha cross-platform csapatokban játszunk
  • A játékosok minden hónapban számíthatnak arra, hogy lesznek exkluzív, 24 órás dupla XP időszakok
  • Minden PlayStation játékos két extra loadout slotot kap, amikor feloldja a Create-A-Class opciót

Emellett ugye az Activsion azt is bejelentette, hogy a Cold War fejlődésrendszere osztozik a Warzone-nal és a Modern Warfare-rel, ami azt jelenti, hogy minden egyes szintlépés megjelenik majd a másik két játékban is.

Ti mit gondoltok? Izgalmas lehetőség, vagy inkább igazságtalanság a többi platformmal szemben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)