Hirdetés

Gyönyörű a Grand Theft Auto V a 4K-s Ultimate Moddal

|

A Digital Dreams legújabb videója megmutatta, hogy mire képes egy tényleg új generációs GTA V-átalakítás.

Hirdetés

Ha PC-n játszol a Rockstar 2013-as játékával, bizonyára modokkal is találkoztál az elmúlt években. Az olyan modderek, mint a Digital Dreams viszont még mindig mutathat valami újat, és valami gyönyörűt. A srácok feltöltöttek egy 4K-s videót, amiben prezentálták, hogy mit lehet kihozni a Grand Theft Auto V-ből néhány mod és egy RTX 3090 hathatós közreműködésével. Ha a kártya ára egyébként nem lenne elég, a felhasznált Ultimate Mod sem ingyenes.

Hirdetés

A játékot jelentősen megszépítő Ultimate Modra a srácok azért még rátoltak egy Ultra Realistic és az ENB modot is, megtámogatva némi ray tracinggel. Az eredmény lenyűgöző függetlenül attól, hogy valószínűleg egyikünk gépe sem tudná megmozdítani ezt a keveréket.

Ha valaki valami egyszerűbb és hatékonyabb megoldást keresne, annak ajánlhatjuk még Nb.Design GTA V Remake modját, ami ugyan szintén egy Patreon-támogatás mögött rejtőzik, de várhatóan gördülékenyebben fut majd, mint a fenti szörnyeteg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)