Hirdetés

Gwent: The Witcher Card Game - jön a Ranked mód és egy csomó új lap is

|

A Witcher kártyajátékának bétája javában dübörög, a következő frissítésben pedig már a kompetitív Ranked Mode-ot is kipróbálhatjátok.

Hirdetés

A CD Projekt RED a minap jelentette be a Gwent eddigi legnagyobb frissítését. A Witcher-sorozatból megismert kártyajáték egyelőre bétában van, de máris megérkezett a Ranked játékmód, illetve egy rakás lappal bővült a kollekció.

A legújabb fejlesztői videóban Marcin Momot és Jason Slama beszélnek a változtatásokról. Érdemes megnézni, mert elég részletesen ismertetik a újítások mögötti alapötletet és összefüggéseket.

A patch-csel nemcsak a kollekciót bővítik, hanem a jutalomrendszer is megújul majd. Már nem kizárólag a meccs nyerteseinek járnak a dropok, hanem megnyert körökkel is teljesíthetünk kihívásokat. Ez főleg a kezdő játékosoknak kedvez majd, akik a fair küzdelemért is kapnak valamit, így nem kell veteránnak lenni, hogy valamilyen játékbeli tárgyat vagy kártyát kapjanak.

Ha érdekel titeket a játék, és még nem próbáltátok, akkor itt az ideje: ezen a linken tudtok jelentkezni a bétára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)