Hirdetés

Gwent - rengeteg újdonságot hozott az új frissítés

|

Sok minden átalakult a játékban, de új funkciók is érkeztek, így akár már beszólhatunk ellenfeleinknek is.

Hirdetés

Szépen fejlődik a The Witcher kártyajáték, a kezdeti verzióhoz képest mára nagyon sok minden megváltozott, és a fejlesztő CD Projekt Red igyekszik folyamatosan új tartalmakkal fenntartani a játékosok érdeklődését. Már csak az az egyjátékos kampány kellene, amit beígértek - az majd talán a teljes változattal érkezik, a bétából kimarad.

Az egyik legfontosabb változás az, hogy mostantól meghatározhatjuk az egységek helyét az egyes sorokban, és ennek megfelelően néhány lap is átalakult, így például már vannak olyanok, amelyek csak a szomszédos kártyákra hatnak.

Bekerült egy Move History névre elkeresztelt menü is, amellyel végre visszanézhetjük a saját vagy ellenfelünk lépéseit. Ez már nagyon hiányzott a Gwentbe, mert ugyan eddig is láthattuk, hogy legutóbb milyen lapot játszottak ki ellenünk, így sokkal könnyebb lesz megtervezni taktikánkat.

A lengyel fejlesztők bevezették a játékba az emote-okat is, ami igazi hiánypótló funkció. Hat különféle taunt közül választhatunk, van olyan közöttük, amellyel kifejezhetjük köszönetünket ellenfeleinknek, de akár meg is fenyegethetjük őket.

Emellett átdolgozták egy kicsit a játéktáblát, és számos kártya működése is megváltozott, amelyekről itt olvashattok részletesebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)