Hirdetés

Gwent - egy hét múlva indul a nyílt béta

|

A CD Projekt Red nemrég jelentette be, hogy hamarosan bárki részt vehet a kártyajáték tesztelésében, ráadásul mindhárom nagy platformon.

Hirdetés

Tagadhatatlan, hogy egyre népszerűbb a The Witcher sorozat fejlesztőinek legújabb játéka, már az első, hivatalos verseny is lezajlott, és hamarosan még több emberhez juthat el a Sapkowski fantasy világán alapuló alkotás.

Ha a hosszúra nyúlt zárt béta alatt nem volt lehetőségetek kipróbálni a Gwentet, akkor most van egy jó hírünk számotokra, ugyanis május 24-én élesedik a nyílt tesztfázis PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Bárki szabadon beszállhat a mókába, ráadásul azok, akik részt vettek a zárt bétában, különféle ajándékokat is kapnak majd, ezekről itt olvashattok részletesebben.

Azt még mindig nem tudjuk, mikor érkezik meg a teljes játék, de az első verzió óta már rengeteget fejlődött, így nem lehet messze a hivatalos megjelenés sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)