Hirdetés

A CD Projekt Red is szeretné, ha mindenki együtt játszhatna

|

A Psyonix mellé a The Witcher sorozat fejlesztője is beállt. A CD Projekt Red ugyanis cross-platform támogatással szeretné piacra dobni a szeptemberben érkező kártyajátékot, így minden felhasználó összecsaphatna egymással.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt készítői alig másfél hónapja jelentették be, hogy már javában dolgoznak a sorozat következő, de nem teljes értékű részén, a Gwent: The Witcher Card Game-en, amely reményeik szerint idén ősszel PC-re, Xbox One-ra, valamint PS4-re jelenik meg. 

A cég vezérigazgatója elmondta, ők is csak egy jóváhagyásra várnak a Sonytól, hogy a két rivális konzolon zsugázó felhasználók egymással és a PC-sekkel is összemérhessék az erejüket,. "A Gwent: The Witcher Card Game zárt béta tesztelésére hamarosan sor kerül, és a Microsoft már rábólintott a cross-play-re PC-n, valamint Xbox One-on. Emellett nyitottak arra, hogy ez funkció más platformokra kiterjedjen. Még keressük a megoldást PS4-re, de nagyon örülnénk, ha a bétához a Sony konzolja is csatlakozna. Egyelőre várjuk a visszajelzésüket" - árulta el Iwinski.

A játék nyílt béta tesztjére egyébként még mindig lehet jelentkezni itt.

Ti mit szóltok a bejelentéshez? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)