Hirdetés

Guild Wars 2 - Halloween frissítés, Blood and Madness címmel

|

A következő Guild Wars 2 frissítésben egy Halloween témájú tartalmat üdvözölhetünk, melynek főhőse Bloody Prince Edrick lesz, Mad King Thorn fia.

Hirdetés

Az évszázadokkal ezelőtt egész Kryta felett uralkodó zsarnok fia, Bloody Prince Edrick most visszatér Tyriába, hogy kísértsen egy kicsit Halloween alkalmával.

A Guild Wars 2 Blood and Madness frissítés a következő eseményeket és jutalmakat fogja tartalmazni:

Események:

  • Mad Realm Doors: cukorkáért kopogtathatjuk végig Kryta kísértetajtóit, de figyelem: a kopogtatás kockázatokkal is jár.

  • Mad King's Labyrinth: Bloody Prince Edrick uralma alá vette az őrült király régvolt labirintusának és élőholtjainak egy részét. Ők várnak ránk odalent: The Skeletal Lich, Grand High Viscount of Candy Corn és a Labyrinthine Horror.

  • Mad King's Clock Tower: Tyria legelvetemültebb ugrálós küldetése megújulva tér vissza és jobb mint valaha.

  • Lunatic Inquisition: PvP lehetőségek a Mad King Labyrinthben: játszhatunk a falu egyik lakójaként vagy egy őrült udvaronc bőrébe bújva kiélhetjük pusztítási vágyainkat. Túlélőfelszerelések és egyéb titkos eszközök várják a játékosokat.

Jutalmak:

  • Édesség jutalmak: Azok a játékosok, akik teljesítik a Blood and Madness achievementjeit, Mini Candy Corn Elementalt kapnak, a történetszál teljesítéséért pedig Candy Corn cukrocskákat otthonukba.

  • Candy Cornucopia: A játékosok beválthatják Candy Cornjaikat a következő Halloween tárgyakra: Mini Bloody Prince, 20 slotos Halloween Pail táska és speciális crafting tárgyakra a Halloween fegyverek elkészítéséhez.

  • Mask of the Night: a Mad King Says játékon keresztül tehetünk rá szert.

A Guild Wars 2 Blood and Madness frissítés október 15-én érkezik, de egy nappal előtte az ArenaNet élő stream adásában is vethetünk rá egy pár pillantást. Az élő adásra október 14-én helyi idő szerint 21:00-kor kerül sor a játék hivatalos Twitch.tv csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)