Hirdetés

Guild Wars 2 - vér és őrület Halloweenkor

|

Ma élesedett a Guild Wars 2 rendes évi halloweeni frissítése, ami ismét rengeteg tartalommal kényezteti Tyria kalandorait.

Hirdetés

Kevés olyan MMORPG van a piacon, ami annyi tennivalóval látja el játékosait, mint a Guild Wars 2. Most, közeledve Halloweenhez, egy sötét témájú tartalmi csomag érkezett, egy új főgonosszal, és rengeteg loottal.

Oswald Thorn fia, Edrick herceg áttöri a világok közti gátat, és eljön, hogy Tyria lakóit terrorizálja. A világban mindenhol portálok nyílnak, amelyeken kopogtatva bekukucskálhatunk, kántálva a "csokit vagy csalunk" varázsigét. A baj az, hogy ezúttal félhullák néznek vissza ránk. Akkor baj ez, ha nincs kedvünk harcolni, egyébként mókás csaták várnak ránk a műanyag pókok, a cukorka-elementálok és a többi, ilyenkor járkáló rémségek ellen. Az sem elhanyagolható része a frissítésnek, hogy október 18-án elindul az első World vs. World szezon, melynek keretén belül a világokat ligákra osztják, majd egymásnak eresztik a hetente elérhető jutalmakért.

Persze a kalandozásnak loot a vége, ezúttal minipetek, a Mask of the Night álarc, és több WvW jutalom vár rátok. Már ha be mertek lépni az őrült király labirintusába. Van kedvetek hozzá, vagy elég volt már a Guild Wars 2 mókákból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)