Hirdetés

Grand Theft Auto V - a virtuális valóságban még brutálisabb

|

Ha valamit nagyon ki akarunk próbálni, akkor az a GTA V egy, a kezünket is követő Razer Hydrával.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V továbbra is nagyon népszerű, nem csoda, hogy minden héten ott van az 576 KByte használt játék eladási listáján. Természetesen nemcsak a konzolosok pörgetik, PC-n is sok rajongója akad, akik még modokat is ráengednek a játékra.

Most felbukkant egy olyan alkotás, amely a virtuális valóságba helyezi át Los Santost, Az alkotó ráadásul nemcsak azt oldotta meg, hogy egy szemüvegen keresztül követhesse az eseményeket, hanem egy Razer Hydra segítségével még a kezét is leköveti a játék, így aztán tud fejmagasságból, oldalra fordított pisztollyal lőni, mint az igazi gengszterek.

Az alkotó Redditen elmondta, hogy amíg nem próbáltuk, addig el sem tudjuk képzelni, mennyire valósághúvé teszi az agressziót ez a megoldás. Szerinte ez akár komoly problémákat is okozhat a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)