Hirdetés

Repülős csempészet és battle royale mód is jött a GTA Online-ba

|

Vagy elég szerencsétlen a Rockstar időzítése, vagy megirigyelték a PlayerUnknown's Battlegrounds sikerét, mindenesetre a Grand Theft Auto V online részébe is érkezik egy ismerős alaphelyzettel bíró túlélőmód.

Hirdetés

Kétség kívül az utóbbi évek egyik legerősebb trendje a battle royale műfaj felemelkedése, ami a DayZ különleges szerverei, a H1Z1: King of the Kill, vagy éppen a Division Survival módja után a PlayerUnknown's Battlegrounds elképesztő sikerében csúcsosodott ki. A Bluehole játékának rohamosan növekedő eladásait látva nem meglepő, hogy a GTA Online készítőinek is kellett egy ilyen mód.

Hirdetés

Az ő feldolgozásuk a Machine Wars névre hallgató Adversary mód képében érkezett meg a legújabb frissítéssel. Az egyre zsugorodó játéktéren maximum négy csapat eshet egymásnak, míg a túlélésre a legjobb esélyeket adó fegyverek és felszerelés összegyűjtése és után indul a haddelhadd és csak egy marad állva. A hasonló játékokhoz képest pedig a legnagyobb újdonságot talán a Grand Theft Auto V korábbi multis frissítéseiben bevezetett fegyveres járművek használatának lehetősége jelenti.

Érdekes módon a frissítés fő témája nem az aktuális trendeket meglovagoló mód, hanem a Smuggler's Run lett, amiben illegális árukat kell eljuttatnunk a legváltozatosabb helyekre különböző repülőkkel és helikopterekkel. Ennek kapcsán egy új hangár és számos - több esetben állig felfegyverzett - repülő jármű is érkezett, hogy legyen mire elszórni a GTA Online-ban megszerezett dollármillióinkat. Végül új ruhák és egy új kocsi is bekerült a játékba, ezekről a Rockstar hivatalos oldalán olvashattok.

Nektek melyik új mód tetszik jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)