Hirdetés

Grand Theft Auto V - A mélyből a fellegekig

|

A Rockstar Games sem maradhatott ki a karácsonyi jókívánságokból, melyet át is nyújtott követőinek pár izgalmas Grand Theft Auto V fotó társaságában.

Hirdetés

Mivel 2013 egyik legnagyobb dobásának számít a Grand Theft Auto V debütálása, ezért a média minden apró anyagra vagy információra ugrik a játékkal kapcsolatban, még ha az csak pár kiadott kép is.

A Rockstar ma a Facebook oldalán keresztül kívánt a rajongóknak kellemes ünnepeket, mely jókívánságát megtoldotta öt új Grand Theft Auto V képlopattal is. A fotók azért rendkívül érdekesek, mivel általunk vethetünk egy közelebbi pillantást olyan játékelemekre is, mint a harci repülőgépek, a kutyák vagy éppen a víz alatti játék, amit a cápák és egy első ránézésre speciális tengeralattjáró szimbolizál.

A Grand Theft Auto V várhatóan 2013 második negyedévében lát napvilágot PS3-ra és X360-ra, a későbbiek folyamán pedig számíthatunk még a PC-s változatra is, de az hivatalosan még bejelentésre sem került. Ugye nem maradtatok le a játék előzeteséről Duncan előadásában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)