Hirdetés

God of War - rengeteg dolog derül ki abból, hogy a Sony nem válaszol a kérdésekre

|

Hogy hívják Kratos fiát? Lesznek-e sárkányok? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaptunk választ az E3-on.

Hirdetés

Azaz hogy nem kaptunk, mert bár az újságírók kérdezhettek, a fejlesztők szokás szerint egyelőre elég szűkszavúak voltak. A Gamesradar egyik írója zárt ajtók mögött tett fel néhány érdekes kérdést, és bár konkrét válaszokat nem kapott, azért elég sok kiderült az új God of Warról.

Hogy hívják Kratos fiát?

"Egyelőre nem áruljuk el a nevét" - hangzott a válasz, majd amikor Leon Hurley rákérdezett, hogy azért nem mondják-e el, mort fontos lesz a sztori szempontjából, csak ideges nevetés és egy "hamarosan többet is elárulunk." volt a válasz. Egyértelmű, hogy a srác valamilyen északi hős vagy istenség lesz. Sokan rögtön Thorra gondoltak (amit a villámló nyílvessző akár alá is támaszthat), míg mások szerint Ullr, Thor keresztfia lesz a befutó, aki a mitológia szerint híres íjász és vadász volt. Ráadásul míg az anyja Sif, addig az apját nem ismerjük. Kell ennél több?

Harcolunk-e majd sárkánnyal?

A demó végén egy sárkány repül el Kratos fölött, azonban erre a kérdésre is csak egy "hamarosan újabb részleteket árulunk majd el" válasz érkezett. Szóval mérget vennénk rá, hogy harcolunk majd sárkánnyal.

Lesznek-e új fegyvereink?

A demóban Kratos egy kék rúnákkal díszített baltát használ, amitől fagyos támadásai lesznek. Azt nem árulták el, hogy lesznek-e mondjuk piros rúnák, amiktől tüzes támadásokat kapunk, de az egyik képességet "ice smash" néven emlegetik a fejlesztők, szóval biztos, hogy lesz valami játék az elemekkel.

Lesz-e Photo Mode?

"Egy újabb részlet, amit egyelőre nem árulhatunk el." - mondta Jeet Shroff vezető fejlesztő, de figyelembe véve, mekkora sikert aratott ez a funkció minden egyes játékban amibe bekerült, elég valószínűtlen, hogy pont itt maradna ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)