Hirdetés

God of War - így működik majd az apa-fia harcrendszer

|

A God of War harcrendszere rendesen megváltozik az előző epizódokhoz képest, de a jelek szerint ezt is imádni fogjuk.

Hirdetés

Az E3-ra már egy élő demóval érkezett a Sony, amelynek köszönhetően belekukkanthattunk a God of War új harcrendszerébe, és meséltek is róla egy kicsit, hogy ne magunknak kelljen megfejteni a rendszer működését.

"A harc mindig is nagyon fontos része volt a franchise-nak, és mindig fontos része is lesz." - kezdte Jeet Shroff vezető fejlesztő, aki elmondta, hogy a támadásokat ezúttal a ravaszokkal aktiválhatjuk, és szerinte a csapat remek munkát végzett a gombkiosztást illetően. A láncos kardok helyett ezúttal egy baltát kapunk, amit el is dobhatunk, ilyenkor puszta kézzel apríthatjuk az ellenfeleket, majd a baltát mágikusan visszarántva folytatódhat a kaszabolás.

Az egyik legfontosabb változás, hogy immár nem egyedül harcolunk majd, hanem a fiunk oldalán, akit egy külön gombbal hívhatunk be segíteni, a srác ilyenkor automatikusan azt lövi, akit mi is támadunk. Kratos és a fia külön külön fejleszthetőek a játék során, és egy idő után mindketten olyan erősek lesznek, hogy akár egyedül is képesek elbánni az ellenfelekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)