Hirdetés

George R.R. Martin szerint az Elden Ring tényleg a Dark Souls folytatása?

|

George R.R. Martin szó szerint azt mondta, hogy az Elden Ring a Dark Souls széria folytatása, de valószínűleg nem pontosan úgy értette, mint azt első hallásra gondolnánk.

Hirdetés

Nemrég George R.R. Martin érdekes részleteket árult el egy interjúban a 2022. január 21-én érkező új FromSoftware játékról, vagyis az Elden Ringről. Kiderült például, hogy ő már évekkel ezelőtt végzett a munka rá eső részével (Martin ugyebár a háttérrel, a játék világának lore-jával foglalkozott, nem a konkrét sztorival vagy a párbeszédekkel).

Az interjú legizgalmasabb pontja viszont mindenképpen az volt, mikor az író egy Dark Souls folytatásként írta le az Elden Ringet. Az Elden Ring tehát tulajdonképpen nem más lenne, mint a Dark Souls 4? 

Hirdetés

Bár az új játék és a Dark Souls trilógia vizualitása között kétségtelenül érezhető a párhuzam, több mint valószínű, hogy egyáltalán nem ez a helyzet, és Martin csak arra gondolt, hogy az Elden Ring a Dark Souls szellemi örökösének tekinthető.

Esetleg arra célzott, hogy játékmenet szempontjából sokat örökölt a zsánerteremtő trilógiából (bár értelemszerűen itt is lesznek komoly változások, elég csak a lovas harcra, vagy arra gondolni, hogy karakterünk immár ugrálni is tud.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Elden Ring egy teljesen új világba kalauzolja el a játékosokat, amelynek Martin és Miyazaki a "The Lands Between" nevet adták. Csak emlékeztetőül: az első Dark Souls játék egy Lordran nevű királyságban, a második rész Drangleicben, míg a harmadik Lothricban játszódott. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)