Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Közelgő lapzárta, régóta várt szabadság és sok-sok játék uralja napjainkat.

Hirdetés

Talán az uborkaszezon az oka, de ez alkalommal háttérbe szorulnak az ún. tripla A-kategóriás játékok (legfeljebb nosztalgiázás céljából vesszük elő őket), miközben minden figyelműnkkel a kisebb, független csapatok munkái felé fordulunk. Legalábbis a többség ezt teszi, mert mindig akad egy-két renitens.

HP - The Witcher 3-nak kellene még pörögnie mindig, de véletlenül elindítottam a Metal Gear Solid V: The Phantom Paint (kimaradt sajnos eddig), és félő, hogy magába szippant. Elképesztő lemaradásaim vannak, kellene már egy 4 hónapos szabadság valamikor. Na megyek, meg is beszélem ezt mazurral...

Paca - A két hét múlva esedékes gamescom elé még gyorsan beiktatok egy szabadságot, biztos ami biztos, mert utána EndreMannal és TÁ-val karöltve nekivágunk Kölnnek. Figyeljétek majd a GSO-t, sok-sok exkluzív anyagot hozunk. Ha marad időm játszani, Call of Duty 4-ezek, amit a héten raktam föl, és könnyeimmel küzködve játszok, siratom a régi szép időket.

Flatline - Az van, hogy négy napja nem alszom a The Solus Project miatt. Nemrég jött ki Early Accessből és, ha gyorsan kellene jellemeznem, olyan, mint az Interstellart játszani. Vagy inkább olyan, mint amilyennek a No Man's Sky-nak kellene lennie minden bolygón, hogy ne ultranagy beégés legyen a játék, mint amilyen lesz, már előre szólok :D Szóval survival scifi walking simulator, szuper sztorival és az egészben a legszebb az, hogy annyi secret van benne, hogy az átlagos 25 óra játékidőt simán kitolja sokkal feljebb, ha MINDENT meg akartok keresni. Mindenkinek nagyon melegen ajánlom, nem mindennapi cucc és csak 5-6 ember hegesztette össze, köztük az egyik legnagyobb UE4 engine scripter, Hourences, ő a dizájn, art és story felelős 95%-ban és hát mindenképpen hatalmas nagy puszit neki mindnen lánykától, akinek bejönnek a svéd fickók. WILSON! RECORD!

mazur - A The Witcher III Blood and Wine kiegjét most kicsit félretettem, egyrészt azért, hogy játsszak mással is, másrészt mert sok-sok nagyszerű játék gyűlt össze, amit már nagyon ki akartam próbálni. A Firewatch és az Abzû amúgy sem túl hosszú, főleg velük töltöm majd a hétvégét, de remélem, befejezem a zseniális (és teljesen elmebeteg) Headlandert is, főleg hogy arról tesztet is kéne majd írnom. Izé, úgy értem mindjárt kész!

- Néhány óra keresgélés és próbálgatás után rátaláltam arra a sötét rituáléra, ami egy Xbox One-os kontroller a Windows 7-hez való vezeték nélküli csatlakozásához szükséges, úgyhogy a hardveres akadályok legyűrése után megpróbálom rávenni a családot, hogy üljünk le négyen Overcooked-ozni, ami továbbra is hibátlan.

Hunter - Mivel a jövő héten kezdődik a démonok inváziója Azerothon, én a hétvégén demon hunter felkészülést tartok. Befejezem a maradék 2 fejezetet az Illidan könyvből, meghallgatom az utolsó audio drámát, aztán a hétvégét azzal töltöm, hogy kitalálom a legjobb talent kiosztást a maximális DPS érdekében. Talán még 1-2 League of Legends meg Overwatch meccs még belefér majd, be ne rozsdásodjak.

Somi - Szombaton főleg főzök, vasárnap évfordulós ünneplés - romantikázás - így kis Overwatch és Gremlins, Inc lesz. Háh, ez utóbbit szerintem nem is ismeritek. Tessék meglesni, elég szórakoztató pc-s stratégiai társasjáték, hihetetlenül jó elektronikus swing zenével. 

Nightwolf - Majdnem komoly gondot okozott egy régen megvásárolt és teljesen elfeledett Dead Rising kiadás. Hörgött, morgott, karmolt, harapdálta a ráhalmozott játékok dobozát, így most elkülönítve betettem a gépbe és meglátjuk, hogy meddig jutok. 

Csirke - Nagyon remélem, hogy a hétvégén jut majd időm kipróbálni az új Telltale-féle Batmant. Az eddigi játékaikat is imádtam, valószínűleg ez most sem lesz másként. 

Tonight - Sikerült szereznem egy izgalmas kulcsot a LawBreakers alfatesztjéhez, amit megpróbálok majd megnézni, habár erős kétségeim vannak afelől, hogy ez a játék érdemben futni fog bármelyik masinámon. Természetesen van B-tervem, ami mi más lenne, mint egy jó kis Deus Ex: Human Revolution.

Chava - Már csak néhány hét választ el a Deus Ex: Mankind Divided megjelenésétől, amire a korábbi részek újrájával, valamint a szintén cyberpunkban utazó Dex végigjátszásával alapozok. Előtte viszont mindenképpen kiderítem, miféle titkokat rejt az Abzû kéklő mélysége.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)