Hirdetés

Gamer - Mozikban a jövő játéka

|

Gerard Butler segítségével ismerhetjük meg a jövő videójátékát.

Hirdetés

Elgondolkodtatok azon valaha is, hogy milyenek lesznek a videojátékok tíz-húsz év múlva? Mark Neveldine és Brian Taylor rendezők saját forgatókönyvük alapján szeptemberben mutatják be, hogyan képzelik a jövőt.



Az eredetileg Game, majd Citizen Game, végül pedig Gamer címmel a mozikba kerülő alkotás 2034-ben játszódik. A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően lehetségessé vált a mások elméje felett teljes ellenőrzés gyakorlása, amit leszármazottaink nem átallottak minden idők legsikeresebb játékának megalkotására felhasználni. A Slayers címen ismert multiplayer online alkotásban a játékosok avatárjai nem virtuális szereplők, hanem hús és vér emberek, egytől egyig halálraítélt bűnözők. Az, amelyikük 30 csata után is életben marad, elnyeri szabadságát.



Az ifjú Simon (Logan Lerman) már 27 alkalommal vívott sikeres harcot az egykori katonát, Kable-t (Gerard Butler) irányítva. A bajnoskágot vezető rab a túlélés mellett saját személyisége visszaszerzéséért, a szabadságáért, és a bűnös, milliárdokat szórakoztató rendszer megdöntéséért küzd. Legfőbb ellenfele a Dexter című sorozat címszereplőjét is alakító Michael C. Hall által életre keltett zseni, a Slayers ötletgazdája.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)