Hirdetés

Game of Thrones - a Telltale tovább húzza a rajongók agyát

|

Újabb teaser képet kapott a Telltale kalandjátéka, amelynek a Trónok Harca univerzum ad majd otthont. Izgatottak vagyunk.

Hirdetés

Nagyon lassú tempóban, de legalább érkeznek az infók a Telltale készülő játékával kapcsolatban. Persze a stúdiónak nincs könnyű dolga, hiszen a The Walking Dead és az A Wolf Among Us játékok mellett a Borderlands kalandjátékkal is foglalkozniuk kell.

A videojátékok szerelmeseinek rengeteg kalandot kínál New York mostanában, hiszen az ESL ONE mellett a hétvégén kerül megrendezésre a helyi Comic-Con is, ahol természetesen a Telltale is képviselteti magát. Mutattak is egy új képet, amitől sokkal okosabbak nem lettünk ugyan, de kiderült, hogy a játéknak nem csak a Forester házhoz lesz köze, hanem Westeros egyik jellegzetes fájához, az ironwoodhoz is, amit a magyar fordításban egyszerűen vasfaként találunk.

 

Ez a fafajta főleg a Fal túloldalán és Westeros északi részén honos, ahol egyébként a Foresterek is élnek, így jó eséllyel a történet itt kap majd helyet. Egyelőre sajnos csak spekulálni tudunk, de már nagyon kíváncsiak vagyunk, mivel is készülnek a Telltale-es srácok.

Ti mit vártok a játéktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)