Hirdetés

Friday the 13th: The Game - lopott Kickstarter-kódokat árultak online

|

A Friday the 13th: The Game egyik viszonteladójának alkalmazottja döntött úgy, hogy a játék exkluzív kódjainak ellopásával tesz szert egy kis mellékesre, amik közül sokat vissza is vontak a készítők.

Hirdetés

Nemrég egy elég furcsa jelenségre hívta fel a készítők figyelmét a Friday the 13th: The Game néhány rajongója, aminek az lett a vége, hogy a Gun Media deaktivált is jó néhány, a játékhoz kiadott kódot. A játékosok arra lettek figyelmesek, hogy az eBayen számos olyan kód tűnt fel, amit kizárólag a Kickstarter-kampány támogatóinak szántak az alkotók.

Hirdetés

Először a rajongók és a készítők is arra gondoltak, hogy valaki alaposan bevásárolt még a közösségi finanszírozás fázisában és most szórja ki az exkluzív kódokat egy kis extra profitért. De miután újabb és újabb kódokat tett fel a fiók gazdája, továbbá más cuccokkal, köztük LawBreakers kulcsokkal és gyűjthető kártyákkal is üzletelt, gyanúsabb lett az ügy. Ezt követően a Friday the 13th: The Game-et készítő Gun Media is utánajárt a gyanús aukcióknak és kiderítették, hogy az egyik partnerük, a Limited Run Games nevű viszonteladó egyik munkatársa lopott munkaadójától és ezt a zsákmányt értékesítette online. A készítők amellett, hogy megköszönték a rajongók segítségét, visszavonták azokat a lopott kódokat, amik még nem kerültek beváltásra, viszont látszólag azoktól nem vették el a tartalmakat, akik már aktiválták a nem épen legitim forrásból vett kulcsokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)