Hirdetés

Ingyenes battle royale módot hoz a Forza Horizon 4

|

Nem, nem írtuk el a címet. A Forza Horizon 4 The Eliminator módjában 72 versenyző küzd az első helyért. Egy kicsi kocsival indulunk, és egy gépszörnnyel fejezhetjük be a meccset.

Hirdetés

A Forza Horizon 4 nem az első (és valószínűleg nem is az utolsó) autósjáték, ami battle royale módot kap, de eddig ez tűnik a legmókásabbnak. A The Eliminator névvel érkező módban 72 versenyző ülhet a volán mögé, akik mind egy alacsony szintű járgánnyal kezdenek (mondjuk egy '95-ös Mini Cooperrel), aztán ki kell ejtenünk az ellenfeleinket, hogy fejlesztéseket, és erősebb verdákat kaphassunk.

Hirdetés

A The Eliminator meccs alatt gyakorlatilag egy nagy arénába dobnak le minket, ahol aztán kereshetünk egy ellenfelet, akit ledudálva kihívhatunk. Ekkor megjelenik a célvonal, és indul a fej fej melletti verseny. Mivel a menet egy nyílt terepen történik, így a többi játékos bezavarhat, ha akar: nekünk jöhetnek, elénk állhatnak, bármit megtehetnek miközben mi az ellenfelünket próbáljuk megelőzni. Ha megnyerjük a párbajt, akkor az ellenfél kiesik, a mi verdánk pedig fejlődik.

Itt is lesz egy folyamatosan szűkülő kör, ami idővel beszorítja majd az utolsó tucat versenyzőt az utolsó versenykörbe. Ekkor megjelenik a térképen egy utolsó célvonal, az nyer, aki először beér. Egy Eliminator meccs nagyjából 15 perces lesz a fejlesztők tippje szerint. A lenti videóban a 15. perctől láthattok játékmenet bemutatót is.

A The Eliminator december 12-én, azaz éppen ma érkezik ingyenesen behúzható frissítés formájában. Mi rárepülünk azonnal, ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)