Hirdetés

Forza Horizon 3 - már a PC-sek is tölthetik

|

Bár a Forza Horizon 3 megjelenéséig még közel egy hét van hátra, a PC-sek és Xbox One-osok már letölthetik a szükséges fájlokat, hogy azonnal ráléphessenek a gázra, amint zöldre vált a lámpa.

Hirdetés

A versenyjátékok szerelmesei már vágják a centit a Forza Horizon 3 megjelenése kapcsán, ami kiemelkedően jó értékeléseket kapott a nemzetközi szaksajtótól. Természetesen már mi is nyúzzuk a játékot és hamarosan be is számolunk a tapasztalatainkról.

Addig is ha azok közé a PC-s játékosok közé tartoztok, akik alig várják, hogy egy Lamborghinivel keresztülrongyoljanak a szántáson, van egy remek hírünk: 

Bár a játék hivatalosan csak szeptember 27-én jelenik meg, az Ultimate Editiont megvásárlók már 23-án elkezdhetnek játszani. Bár már Xbox One-on is él az előtöltés egy ideje, a Microsoft ennek nem csapott akkora hírverést. Ők mondjuk már játszhatnak a demóval, amit a PC-sek csak a megjelenés után kapnak majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)