Hirdetés

Forza Horizon 3 - két kiegészítő jön, amikért külön kell fizetni

|

Az Expansion Pass tartalma nem része a játék 30 ezer forintos Ultimate Edition kiadásának, de aki azt vette meg, kedvezményt kap.

Hirdetés

Konzolos mércével mérve a szokottnál olcsóbb, PC-ssel az átlagosnál drágább a Forza Horizon 3. A Windows 10-es változat csak digitálisan érhető el, 18 ezer forintot pedig sokan sokallnak érte.

Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a játékokat alapvetően nem magyar pénztárcához mérten árazzák be, a Horizon 3 megéri a pénzét. Önmagában 30-40 órányi szórakozást kínál, de időszakosan újabb események jönnek, melyekkel értékes jutalmak szerezhetők meg. A Playground Games folyamatosan frissen tartja, az Ultimate Edition vásárlói pedig havi szinten kapnak újabb és újabb járműveket.

Az alap áron 12100 forintba, kedvezményesen 8700-ba kerülő Expansion Passben foglalt két csomag mindenki számára különdíjas, aki a 30 ezer forintos Ultimate Editionre fizetett be, az sem kapja meg ingyen. Ezek valószínűleg a Storm Islandhez vagy az első rész ralis DLC-jéhez hasonlóan új helyszínt, új versenyeket kínálnak majd, és nincs kétség afelől, hogy megéri megvenni őket, de a Microsoft előállhatott volna valami olyan kiadással, aminek ez is része. Sokan alighanem szívesen választották volna ezt a sok új autó helyett.

Az Expansion Pass egyik fele még idén, a másik valamikor jövőre jelenik meg. Meglátjuk, milyenek lesznek, de az alapjátékot és a korábbi játékok DLC-it elnézve van okunk bizakodni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)