Hirdetés

Forza Horizon 3 - ezeket a verdákat hozta az első havi Car Pass DLC

|

A befutott Forza Horizon 3 Car Pass első bővítménye, a Smoking Tire Car Pack. Mutatjuk milyen új járgányokat kapnak a szezonbérlet tulajdonosai.

Hirdetés

A nemrég megjelent Forza Horizon 3-hoz rengeteg különböző kiegészítőcsomagot lehet majd begyűjteni. Még a játékkal együtt érkezett meg a Motorsport All-Starts Car Pack, de mától már a Car Pass DLC első darabját is elérhető.

Aki beruházott a Car Pass DLC-re, az jövő márciusig minden hónap elején gazdagabb lesz egy újabb autócsomaggal - októberben ez a Smoking Tire Car Pack lett. Akinek pedig nincs meg a Car Pass, az természetesen külön is begyűjtheti a kiegészítőt, a hét új autót tartalmazó csomag 7 dollárért vehető meg különálló DLC-ként.

A Smoking Tire-rel a következő autók kerülnek be a Forza Horizon 3-ba:

2016 Aston Martin Vulcan
2000 Lotus 340R
2016 Pagani Huayra BC
2010 Ford Crown Victoria Police Interceptor
2016 GTA Spano
2016 BMW M2 Coupé
1976 Jeep CJ5 Renegade.

Ti beszereztétek már a Car Pass DLC-t, vagy előbb megvárjátok mi lesz egyes csomagokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)