Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - távirányítós bombát és loot lámákat kaptunk

|

Ezentúl nem árt, ha körülnéztek kicsit, mielőtt nekiálltok kinyitni egy dobozt (vagy egy lámát). Bármikor lehet mellettetek egy gombnyomásra váró bomba.

Hirdetés

Az Epic Games csapata iszonyatos tempóban fejleszti a Fortnite: Battle Royale-t. Tegnap este megjött a legújabb, V3.3-as verzió, ami két újdonságot is csempész a lövöldözésbe.

Hirdetés

A távirányítós bomba pontosan az, aminek hangzik. A robbanószert bármire ráragaszthatod, aztán a távolból aktiválhatod, amikor csak jónak látod.

A loot lámákat a PVE részből vették kölcsön a fejlesztők. A Battle Royale-ban a lámák gyakorlatilag nagyobb loot ládák, amik rengeteg hasznos eszközt rejtenek.

Már mindkét újdonság benne van a játékban, mehettek is kipróbálni őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)