Hirdetés

Fortnite - Batman témájú esemény készül?

|

Nem csak Batman témájú kozmetikumok, de Gotham városának egy darabkája is bekerülhet.

Hirdetés

A Fortnite adatbányászok sosem alszanak, legalábbis ezt bizonyítja a rengeteg infó, ami kikerült az elmúlt néhány napban. A kliensben turkáló rajongók komoly mennyiségű rejtett tartalomra leltek, melyek mind egy Batman témájú eseményre utalnak, szóval lehet erőteljesen reménykedni abban, hogy a Sötét Lovag valahogy megjelenik a népszerű battle royal világában.

Hirdetés

A kevésbé érdekes része az előásott adatoknak az új sprayek, bannerek, egy új töltőképernyő, és a Batman köpenyre emlékeztető glider jelenléte. Ezeknek egy részét majdnem biztos, hogy esemény specifikus kihívások teljesítésével szerezhetjük be, a többi valószínűleg a játékbeli üzlet kínálatát bővíti majd.

A kozmetikai kiegészítők mellett egy limitált ideig elérhető játékmóddal kapcsolatos kihívásokat is találtak a bányászok. Ezek szerint fel kell kapcsolunk majd különböző Batman lámpákat Gotham városa körül, illetve robbanó Batarangekkel kell kárt tennünk ellenfeleinkben a játék során. Valószínűleg ehhez a játékmódhoz készült Tilted Town átalakított verziója is, ami Gotham városának képére lett átformálva. Ezt szintén kitúrták a rajongók az adatok tengeréből:

Már csak arra várunk, hogy az Epic hivatalosan is bejelentse az eseményt, és mielőbb elindulhasson a mókázás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)