Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - már 20 millióan tolják

|

A PUBG versenytársa egyre népszerűbb. Az új kozmetikai opciók, és folyamatos frissítések egészen 20 millióig emelték az érdeklődök számát.

Hirdetés

Nem mindenki vette komolyan a játékot, amikor megjelent. A Fortnite PVP moduljaként egyszer csak befutott Fortnite: Battle Royale azóta már 20 millió játékost szerzett magának, amiben annak is nagy szerepe volt, hogy ez egy ingyenesen játszható PlayerUnknows's Battlegrounds alternatívaként szolgál sokaknak.

Hirdetés

Akárhogy is a játék mókás, pörgős és tesz hozzá annyi extrát a Battle Royale alapokhoz, hogy azért eléggé elüssön a PUBG-től. Érdekes lesz látni a továbbiakban a két titán versengését.

A Fortnite: Battle Royale a közelmúltban kapott egy nagyobb frissítést ami kozmetikai opciókkal, ranglétrával, statisztikai oldallal és sok aprósággal bővítette a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)