Hirdetés

For Honor - az egyik legnépszerűbb PC-s játék lett

|

A Ubisoft egy kis időre ingyenessé tette a Starter Editiont, és játékosok tízezrei vetődtek rá.

Hirdetés

A megjelenéskor nem övezte kiugróan nagy érdeklődés a For Honort, viszont azóta egyre többen és többen csatlakoztak a játékosok táborához. Most épp hirtelen nagyon sokan.

Hirdetés

A megjelenéskor 46 ezer, az elmúlt hónapban 8 ezer körül volt az egyszerre játszó játékosok száma, viszont ahogy ingyenes lett a Starter Edition, a For Honor hirtelen a nyolcadik legnépszerűbb címmé vált a Steamen: a mai csúcs közel 138 ezer, de augusztus 23-án a SteamCharts szerint a 216 ezret is sikerült átlépni. Ebbe nem számítanak bele azok, akik a játékot közvetlenül a Ubisofttól vették meg, és csak Uplayt használnak. Napokon belül persze zuhanhat valamennyit a játékosszám, de ez most mindenképp jó jel.

A Starter Edition mindent tartalmaz, amit a teljes játék, de kevesebb hős érhető el benne a kezdetekkor. Még nem maradtatok le róla, itt beszerezhetitek 28-áig ingyen. A következő nagy frissítés, a Marching Fire október 16-án jelenik meg, az is segíthet feljebb tornázni a számokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)