Hirdetés

Final Fantasy XIV - Bétateszt szeptemberben?

|

Square Enix álláshirdetésekre hivatkozva szeptemberben indulhat a Final Fantasy XIV bétatesztelése.

Hirdetés

Hatalmas meglepetést okozott az E3 játékkiállításon bejelentett Final Fantasy XIV, mely a tizenegyedik epizód hagyományait megőrizve a masszívan multiplayer online kategória rajongóinak kedvez. Megjelenésére valamikor 2010-ben számíthatunk, legalábbis a Square Enix előzetes elképzelései szerint.

Igyekezetüket visszaigazolják a vállalati weboldalon megtalálható álláshirdetések, melyben komoly tapasztalattal rendelkező Final Fantasy XI játékosok jelentkezését várják szeptemberi kezdéssel. Feltételezhetően a Final Fantasy XIV bétateszteléséhez keresnek alkalmas munkatársakat. A bétatesztelésre vonatkozó információkat érdemes fenntartásokkal kezelni és hivatalos sajtóközlemények hiányában pletykaként elkönyvelni.

Mindenesetre könnyen elképzelhető a szeptemberre időzített béta, ugyanis a Final Fantasy XIV ötödik esztendeje rotyog a Square Enix boszorkánykonyhájában, valamint a fejlesztők hosszabb bétatesztelési periódust ígérnek, mint a Final Fantasy XI esetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)