Hirdetés

Fellőtték a DJ Hero hivatalos weboldalát

|

Nyilvánosságra hozták a DJ Hero hivatalos weboldalát, melyre regisztrálva első kézből értesülhetünk az újdonságokról.

Hirdetés

 

Elképesztő információmennyiséggel megtűzdelve elindították a DJ Hero hivatalos weboldalát, melynek audiovizuális mondandóját a djhero.com karakterek betáplálásával olvashatjátok, illetve hallgathatjátok. Hónapokig rejtegették az Activision - RedOctane kettős következő támadását a muzikális univerzum ellen, szóbeszédek keringtek egy elektronikus szcénába invitáló, lemezlovasok munkássága előtt tiszteletet állító produktumról. A frissen indult DJ Hero oldalon órákon keresztül szemezhetünk egy működésbe állított lemezlejátszóval és tomboló rajongók ezreivel. Vidámságukat fokozathatjuk, amennyiben érintkezünk a keverőpulttal. Az oldal interaktivitását és értékét növeli, hogy regisztrációval levédethetjük nevünket, majd a későbbiek folyamán megadott címünkre postázzák a legfrissebb DJ Hero híreket. Megjelenésére idén számíthatunk.

 

djhero.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)