Hirdetés

Family Guy Pinball - ez a Zen Studios következő nagy dobása

|

A Zen Studios nem áll le, amíg nem készít mindenből flippert. A sorban most a Family Guy következik.

Hirdetés

Idén eddig bejelentettek két saját asztalt, egy pedig a Star Wars: Rebels, egy a Bosszúállók: Ultron kora, egy a Portal és egy a Hangya alapján készült vagy készül.

Ez még nem a végleges idei felhozatal, és biztos, hogy a Family Guy Pinball mellett is lesz még más, viszont a Zen egy rövid blogposztban bejelentette, hogy a San Diego Comic-Con résztvevői közül néhányan kipróbálhatták a játékot (nem az asztalt, a játékot, ami azt sugallja, hogy több asztal is lesz). További részleteket nem tudtunk meg, de az alábbi is látható kép alapján egy pálya Quahogban, egy pedig a Griffinek házában játszódik (az is lehet, hogy ez a pálya egy és ugyanaz). Ha tippelnünk kéne, szerintünk valami Multiverse-es is lesz, de hamarosan úgyis kiderül. Célplatformok alighanem a szokásosak, megjelenési dátum még nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)