Hirdetés

Ezekkel az újításokkal adná el nekünk ismét a GTA V-öt a Rockstar

|

Az újdonságok mellett fény derült a next-gen Grand Theft Auto V és Grand Theft Auto Online megjelenési dátumára is.

Hirdetés

Nemcsak a Grand Theft Auto 6-ot jelentette be a Rockstar Games, hanem azt is, hogy mikor jön a tavalyról elhalasztott next-gen GTA V, aminek a helyét végül a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition foglalta el a naptárban, és mindannyian emlékszünk még rá, hogy milyen jól sült el ez a történet. Kapaszkodjatok a kontrolleretekbe, mert már csak egy egészen keveset kell kibírnunk ahhoz, hogy natív appként is megvásárolhassuk a Grand Theft Auto V-öt, valamint elmerüljünk a Grand Theft Auto Online világában PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokon.

Hogy mit várhatunk a március 15-étől kapható next-gen GTA V-től és GTA Online-tól? Akár 4K-ig húzott felbontást, másodpercenkénti 60 kockás képfrissítést, részletgazdagabb textúrákat, megnövelt látótávolságot, valamint HDR- és ray tracing-támogatást. Emellett rövidebb töltési idő, 3D audio és a haptikus visszacsatolás említésén túl egyáltalán nem részletezett platformspecifikus extrák képezik az ajánlat részét.

Hirdetés

PS4-ről és Xbox One-ról át lehet majd vinni a GTA V-ös mentésünket, vagyis nem muszáj elölről kezdenünk a sztorit. Ugyanígy átköltöztethető a GTA Online karakterünk (és minden, amit eddig elértünk), de csak egyetlen alkalommal.

Ha már szóba került a GTA Online, érdemes megemlíteni, hogy a GTA V-től független, önálló alkotásként is beszerezhetjük ugyanattól a naptól fogva, a PS5-ös közönsége számára az első három hónapban ingyenes lesz.

Az új generációs konzolokon átugorható a GTA V sztorijának prológusa, egy percet sem kell játszanunk ahhoz, hogy szélesre táruljon előttünk a GTA Online kapuja. Sőt, vadonatúj oktatómód várja a kezdőket, akik a Career Builder opción belül tetszőlegesen választhatnak a motoros, cégvezető, nightklub tulajdonos és fegyverkereskedő életpályák közül, emellett jelentős kezdőtőkét, ingatlant, menő járgányt, és annyi tűzerőt, amennyivel már be lehet indítani egy vállalkozást. De hogy hogy mindenki ugyanolyan esélyekkel indulhasson, a Rockstar lehetővé teszi a visszatérő játékosoknak is, hogy a Career Builder előnyeit kihasználva újrakezdjék karakterüket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Végezetül érdemes lesz felkeresni az LS Car Meeten belül megjelenő új műhelyt (Hao's Special Works), ahol bizonyos járgányokat (5 újat és 5 meglévőt) igen komoly fejlesztésnek vethetünk alá, hogy a Rockstar megfogalmazása szerint az új hardverek erejét kiaknázó vezetési teljesítményt nyújtsanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)