Hirdetés

Ezekben a kiadásokban lesz kapható az Assassin's Creed Shadows

|

Aki eleget fizetni, az korábban kezdheti az Assassin's Creed Shadowst.

Hirdetés

Nemrég megkapta első hivatalos előzetesét is az Assassin's Creed Shadows, a feudális Japánban játszódó új AC epizód, melyben egyből két főhős is érkezik: a shinobi aszaszin Naoe, és a szamuráj Yasuke. Kiderült továbbá, hogy a játék PC-re, illetve PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokra érkezik, egészen pontosan 2024. november 15-én. Ahogy az sejteni lehetett, egyből elstartolt maga az előrendelés is, összesen háromféle kiadás közül válogathatnak az AC-széria rajongói.

Jön természetesen egy alapkiadás, ami PC 70, konzolokon pedig 80 euróba kerül - nálunk 29 900 forintba. Ezen felül pedig Gold, Ultimate és Collector's Editionökre lehet számítani. Aki többet fizet, az hamarabb is játszhat, 3 napos előnyt kapnak a prémium kiadások vásárlói.

Hirdetés

A Gold Edition az említett korábbi kezdés mellett a Season Passt tartalmazza - két kiegészítő fog majd a későbbiekben megjelenni, de egy bónuszküldetés azonnal megnyílik a szezonbérlet tulajdonosainak (így volt ez már jó pár AC-játékban). Ennek ára PC-n 110 euró, konzolon 40900 forint.

Az Ultimate Edition a Gold kiadás extrái mellett a következőket tartamazza: Sekiryu Character Pack (Naoe és Yasuke ruhái, fegyverei, csecsebecséi és hátasai), Sekiryu Hideout Pack, 5 Skill pont és egy vörös és fekete filter a fotómódhoz. Ára PC-n 130 euró, konzolon 48900 forint.

Végezetül a jön még a Collector's Edition, ami az előbb felsorolt összes jóságon túl kézzelfogható extrákat kínál: lesz benne természetesen steelbook, egy világtérkép, egy szobor a két főszereplővel, Naoe kardjának életnagyságú markolata, egy 84 oldalas művészeti könyv, 70x30 cm-es falitekercs, valamint két litográfia. Értelemszerűen csak viszonteladóknál lehet majd kapni, hiszen fizikai termékről van szó. 

Azt is érdemes tudni, hogy a Ubisoft+ előfizetők már a megjelenés napján megkapják automatikusan az Assassin's Creed Shadowst - már ameddig él az előfizetésük. 

Ha nem láttátok volna a friss trailert, akkor alább pótolhatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)