Hirdetés

Ez a trailer összefoglal mindent, amit az Elden Ring kapcsán tudnod kell

|

Hat és fél percben magyarázzák a fejlesztők, pontosan milyen játék is lesz az Elden Ring.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de már csak négy napot kell várni, hogy belekezdhessünk a GRID Legends-be, ami kétségkívül február egyik játéka lesz.

Ezzel egy napon érkezik az Elden Ring is, mely a következő hetekre játékosok millióinak kínál majd elfoglaltságot, és akárhányszor játszottunk vele a múltban, úgy éreztük, nem fog csalódást okozni. (Ha már nem bírjátok ki, esetleg ezekkel a játékokkal enyhíthetitek a soulslike-elvonás tüneteit).

Hirdetés

Hogy mindenki felkészülten léphessen be a szörnyekkel teli világba, a Bandai Namco még kiadott egy előzetest, ami 6 és fél percben foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat, egyebek mellett azt, hogyan különbözik majd a játék a FromSoftware korábbi alkotásaitól - nyílt világ, lovaglás, ugrás, lopakodás és blokkolás utáni visszatámadás is színesíti az élményt.

Meg sem kérdezzük, hogy várjátok-e már. A héten tesztünk is érkezik, igyekszünk segíteni vele, hogy felelős döntést tudjatok hozni vásárlás előtt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)