Hirdetés

Evolve – a Cataclysm frissítés pokoli helyre visz

|

Egy új pálya és co-op vs AI mód érkezik a csomaggal, ami utat nyit majd egy későbbi, nagyobb frissítésnek, emellett ingyenes DLC-k is várják a játékosokat.

Hirdetés

2K és a Turtle Rock Studios lerántotta a leplet a Shear Madness event részeként érkező Evolve frissítésről, mely a Cataclysm nevet kapta. Az update új térkép hoz magával, ami egy orbitális pályán keringő fúróra kalauzol el minket.

Pokoltűz, olvadt láva és parázsló égbolt várja a vadászokat és szörnyeket. Az égből a hamu és pernye mellett meteorok is hullani fognak, ezekből kétfajta típus kerül be a játékba: az egyik sebző területet hoz létre a becsapódási helyén, a másik, az előzővel ellentétben, gyógyítja a játékosokat. A hatásokat mind a vadászok, mind a szörnyek kihasználhatják.

A Cataclysm tartalma a megszokott Hunt játékmódban és co-op meccskeresésben is elérhető. Több funkciót is kapott az együttműködő mód, mostantól botok ellen is harcolhatunk.

"Ez egy tökéletes hely, hogy a barátainkkal új vadászcsapatokat és perk kombinációkat próbáljunk ki. Ez az első része egy kétlépcsős co-op frissítésnek, ami a Shear Madness során érkezik és lerakja az alapjait egy teljesen új co-op módnak, mely a hónap végén érkezik." - tájékoztat a 2K.

Augusztusban az említett Shear Madness esemény alatt új, ingyenes DLC-khez is hozzáférhetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)