Hirdetés

Evolve - bejelentés várható holnap

|

Az Evolve-ot kicsit több mint egy évvel a megjelenése után a játékostársadalom nagyja elfelejtette, de a készítők újra a reflektorfénybe szeretnék állítani a szörnyes lövöldét.

Hirdetés

Az Evolve készítői sokáig azt ígérték, hogy a játéktól el fogjuk dobni az agyunkat és bár nem szórakoztunk kifejezetten rosszul, az elképesztő elvárásokhoz nem ért fel a végeredmény, olyannyira, hogy az FPS 2015 legnagyobb csalódásai között landolt a GSO-n. Ennek ellenére úgy tűnik, látjuk még valamilyen formában a sorozatot.

A játék hivatalos weboldalán jelenleg is fut egy visszaszámlálás, ami holnap este hat órakor jár le és minden valószínűség szerint valamilyen bejelentés vár majd minket, mikor lepörög a számláló. De mivel a hátralévő idő mellett csak az elég semmitmondó #StageUp hashtag látható a főoldalon, sok mindenre nem tudunk következtetni.

Egy esetleges második rész nem lenne teljesen meglepő, hiszen a 2K már a megjelenés előtt stabil sorozatként gondolt az Evolve-ra, az esetleges folytatásról pedig azt is elhintette a kiadó, hogy talán nem koncentrál annyira a multira, mint az első rész. Egy ideje azt is tudjuk, hogy egy másik projekten is dolgozik a stúdió, bár ez nem valószínű, hogy bárhogyan is kötődik a visszaszámláláshoz.

Ti mit látnátok szívesen? Második részt, egy kampányt, esetleg új karaktereket az eredetihez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)