Hirdetés

Évfordulós kiadást kap a Kena: Bridge of Spirits

|

Ezzel együtt PC-n véget ér a játék Epic Games Store-exkluzivitása.

Hirdetés

Az Ember Lab csapata közel egy éve, tavaly szeptember 21-én adta ki az akció-kalandjátékát, amely nemcsak jó kritikákat kapott, hanem több díjat és elismerést is bezsebelt. A Kena: Bridge of Spirits PlayStation 4 és PlayStation 5 mellett PC-n érhető el, de most még kizárólag az Epic Games Store kínálatában. Viszont a következő nagy frissítést követően már a Steam áruházában is meg lehet vásárolni. A játék ugyanis a megjelenésének első évfordulója alkalmából egy különleges kiadást kap, az Anniversary Update pedig rengeteg újdonságot hoz majd.

A frissítés révén elérhető lesz a New Game+ játékmód, új Spirit Guid Challenge Trial kihívásokon tesztelhetjük a játéktudásunkat, Kena több új képességet is kap, illetve a Charmstone-oknak köszönhetően a főhős statisztikáit és képességeit is többféleképp módosíthatjuk. A bejelentést egy kedvcsináló kísérte, ezt a hír végén láthatjátok.

Hirdetés

A Kena: Bridge of Spirits Anniversary Update szeptember 27-én érkezik, a játék tulajdonosai ingyen hozzájutnak a frissítéshez. A Steames is ettől a naptól fogva lehet megvásárolni, de addig is hozzáadható a kívánságlistánkhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)