Hirdetés

13 év után lesz free-to-play az EVE Online

|

A CCP fejlesztői szeretnék, ha még több játékos ismerhetné meg az EVE univerzumot, ezért egy olyan rendszer bevezetését tervezik, amivel a jövőben előfizetési díj nélkül is csatlakozhatunk az intergalaktikus háborúhoz.

Hirdetés

Nagyon keveseknek sikerült az, ami a WoW-nak 12 évvel ezelőtt. Míg a Blizzard MMO-ja a mai napig tartja az előfizetős modellt több millió játékossal, addig szinte mindenki más néhány hónap után kénytelen volt belátni, hogy jobban járnak azzal, ha ingyen beengednek mindenkit.

Az EVE Online a WoW-val majdnem egy időben, 13 évvel ezelőtt indult, és egészen mostanáig működött is az előfizetős modell, bár a fejlesztők már egy ideje gondolkoznak rajta, hogyan lehetne ezen változtatni úgy, hogy a jelenlegi játékosokat ne érje kár. A megoldást a Clonse States kiegészítő jelenti majd.

Az újítás lényege, hogy az előfizetők omega státuszt kapnak, pontosan ugyanazokkal a képességekkel és fejlesztésekkel rendelkeznek majd, mint most. Akik nem fizetnek elő (vagy csak lejárt az előfizetésük és még nem újították meg), azok alfa státuszba kerülnek, és bár hozzáférnek az egész univerzumhoz, csak bizonyos irányba mehetnek el a fejlesztésekkel, ott is lassabban.  Természetesen ha valaki előfizet, azonnal visszakapja az omega státuszt.

Az új rendszer megjelenése novemberben esedékes, itt olvashattok róla bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)