Hirdetés

Érdemes lehet újrajátszani a Dragon Age: Inquisitiont a Dragon Age: The Veilguard előtt

|

Úgy tűnik, nemcsak Varric tér vissza a széria legutóbbi részéből, hanem a játékosok központi karaktere, az újjászületett inkvizíció vezetője is.

Hirdetés

Rövidesen átfogó betekintést kapunk a Dragon Age: The Veilguard játékmenetébe, ám előtte az BioWare még elárult pár fontos részletet legújabb szerepjátékával kapcsolatban. A szóban forgó alkotás, illetve a stúdió közösségimédia-felületeink érdeklődő rajongok számos kérdésre választ kaptak az elmúlt napokban, így már tudjuk, hogy karakterünk létrehozásakor választhatunk, hogy embert, elfet, törpét vagy qunarit indítunk. Továbbá az is az újdonság erejével hat, hogy döntenünk kell, melyik frakcióhoz csatlakozunk. Hármat (Antivan Crows, Grey Wardens, Shadow Dragons) nevesítettek, de kétszer ekkora lesz a kínálat.

Egy másik információmorzsa hatására pedig gyaníthatóan sokan döntenek majd úgy, hogy a megjelenésig hátralévő időben újrajátsszák a 2014-ben megjelent Dragon Age: Inquisitiont.

Hirdetés

Ennek az oka nem más, mint hogy a BioWare a jelek szerint visszahozza az előző rész főhősét, a játékos által irányított inkvizítort, de ha nem is jelenik meg a The Veilguardban úgy, ahogy Hawke, a Dragon Age 2 hőse az Inquisitorban, akkor is számítani fognak a korábban meghozott döntéseink, mivel az új rész karaktergenerátora több kérdést is feltesz majd nekünk az inkvizítorral kapcsolatban. Ezek pedig hatással lesznek arra, ahogyan a The Veilguard története kezdődik.

Megerősítést nyert továbbá, hogy az Inquisitor egyik közönségkedvenc karaktere, Hardin felderítő nem csupán társunk lesz a The Veilguard küldetései során, de aki szeretné, akár szorosabbra is fűzheti vele kapcsolatát, túllépve a barátság határain.

Most már csak abban kell reménykednünk, hogy a gameplay bemutató közelebb áll majd az elvárásainkhoz, mint a Dragon Age szellemiségétől élesen elütő trailer. Egy időközben nyilvánosságra hozott nyúlfarknyi jelenet óvatos bizakodásra ad okot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)