Hirdetés

Elképesztő összeget fizetett a Controlért az Epic

|

Az, hogy a játék PC-re csak az Epic Games Store-ban érhető el, nagyon sokba került a cégnek.

Hirdetés

Ép ésszel lehetetlen felfogni, mennyit keres az Epic a Fortnite-tal, és mi újra és újra meglepődünk, amikor kiderül, mennyi pénzt adott ki a cég ezért vagy azért. Most a Digital Bros, a Controlt kiadó 505 Games anyavállalata árulta el, mennyi az annyi.

Hirdetés

Ahogy arra az ismert elemző, a Niko Partnersnél dolgozó Daniel Ahmad rávilágított, 9,49 millió eurót, azaz több mint hárommilliárd forintot fizetett az Epic Games a Controlért, melynek 55 százaléka került a 505 Gameshez. Ha számolgatunk egy kicsit, kiderül, hogy ez az összeg nagyjából 158000 eladott példány után gyűlt volna össze, ami nem tűnik soknak, de PC-n átlagosnak mondható, és a Control eleve is erősen rétegjáték, nem biztos, hogy ennyi elkelt volna belőle.

Nem tudjuk még, mennyi fogyott a játékból, és lehet, hogy nem is fogjuk megtudni. Leghamarabb akkor értesülhetünk erről, ha megjelenik a 505 pénzügyi jelentése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)