Hirdetés

Elsőrangú ingyenes MMO

|

A Runes of Magic őrület tovább folytatódik: csőstül érkeznek az új fejezetek és patchek.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy a Runes of Magic, megjelenésével igen csak megmozgatta a fantasy MMORPG-k egyre laposodó állóvizét. Nem is inkább játékmenetbeli újdonságai révén, hanem hogy néhány eredeti ötletét, mint a dual class rendszer jól bevált klasszikus elemekkel ötvözte, s mindezt megfejelte a teljes ingyenességgel.

Alig pár napos hír volt itt a GSO-n, hogy egy méretes patch képében útjára indult a Secret of the Goblin Mine c. javítás. Új helyszínekkel, új fegyverekkel, új lehetőségekkel kecsegtető tapasz természetesen ingyenes, amit 90%-ban „pap és valami más" dual class rendszerben játszó játékosok nagy örömmel tettek magukévá. Nemrégiben intézett felhívásunk persze most is él, s nem is hagynánk ki a lehetőséget, hogy újra játékra invitáljuk azokat, akik még nem próbálták ki a Runes of Magicet. Azért is érdemes szeptemberig tápolni valamennyit karaktereinket, mivel akkor érkezik az első, teljes értékű kiegészítő The Elven Prophecy néven. Természetesen ingyen. Itt vagy még?

Runes of Magic ingyenes kliens letöltés erre!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)