Hirdetés

Elindult a Call of Duty: Black Ops Cold War ingyenes időszaka

|

Mindenki ingyen készülhet meghitt lövöldözéssel az ünnepekre Black Ops Cold War módra.

Hirdetés

Az Activision bejelentette, hogy elindult a Call of Duty: Black Ops Cold War próbaidőszaka. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden PC-s játékos letöltheti és élvezheti a Cold War többjátékos részét mától december 24-ig. A próbaidőszak két fázisban fog lezajlani, és a kipróbálható játékmódok cserélődnek fázisonként.

Az első időszak mától, azaz december 18-tól kezdődik, és december 21-ig tart. Ebben az időszakban a  2v2 Gunfight, Team Deathmatch, Nuketown Holiday 24/7, Raid the Mall és Domination módokat lehet pörgetni. A 21-től 24-ig tartó időszakban ezeket a Prop Hunt, Combined Arms: Hardpoint és a Fireteam: Dirty Bomb váltják majd.

Hirdetés

Kis kedvcsináló videóval még fokoznánk a hangulatot, bár ez azért az erősen szépített verzió, a játék azért elég jól fut ahhoz, hogy érdemes legyen próbálkozni a multival.

Ha nem vagy biztos benne, hogy a PC-d elbírja a játékot, akkor itt megtalálod a gépigényt. Kellemes lövöldözést mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)