Hirdetés

Elhalasztották a The Settlers megjelenését

|

A zárt béta után érkezett visszajelzéseket látva a The Settlers fejlesztői úgy gondolták, ez most a helyes lépés.

Hirdetés

Amikor 2018-ban bejelentették a The Settlerst, a Ubisoft biztos volt abban, hogy a játék legkésőbb 2019-ben megjelenhet. Aztán nem hogy a játék maga, de infók sem jöttek, és végül hivatalossá vált: halasztani kell.

A projekt idén januárban hallatott újra magáról, olyannyira késznek tűnt, hogy mi is játszhattunk vele, sőt, megmutathattuk a bétát is. A Ubisoft konkrét megjelenési dátumot tűzött ki, március 17-ére ütemezte be a premiert.

Hirdetés

Aztán ahogy összegezték a zárt bétát követően érkezett visszajelzéseket, úgy látták, hogy a játék még nincs azon a szinten, ami elvárható lenne, ezért úgy döntöttek, ismét csúsztatják, ráadásul új dátumot sem adtak meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az így nyert időt arra fogják használni, hogy jobbá tegyék a The Settlerst,növeljék a minőségét, és azt ígérték, folyamatosan tájékoztatják majd a közösséget. Remélhetőleg ezt az ígéretet is beváltják, nem úgy, mint legutóbb, amikor külön oldalt hoztak létre a kommunikációhoz, ami aztán jó ideig nem frissült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)