Hirdetés

Elhalasztották a Star Wars: The Old Republic új kiegészítőjét

|

Az eredeti tervekkel ellentétben csak 2022-ben érkezik meg a The Legacy of the Sith nevet viselő kaland.

Hirdetés

Bő három hete jelentette be a BioWare csapata, hogy a játék megjelenésének tizedik évfordulója alkalmából a következő tizenkét hónapban bőven várják majd új élmények a Star Wars: The Old Republic játékosait.

Ezek közül az első egy új kiegészítő lesz, amit eredetileg úgy terveztek, hogy a tényleges évforduló környékén, még idén megjelentetnek. Most viszont kiderült, hogy a Legacy of the Sith még egy picit marad a sütőben.

Hirdetés

A csúsztatást egy kifejezetten rövid blogposztban jelentette be az MMORPG projektmenedzsere, Keith Kanneg, és a legfontosabb információkat már az első mondatban megosztotta a rajongókkal. Így nem csupán a tárgyra tért, hogy a Star Wars: The Old Republic következő kiegészítőjét elhalasztották, hanem rögtön megadta az új megjelenési dátumot is, ami 2022. február 15.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Kanneg indoklása szerint a csúszásra azért van szükség, mert a csapatnak több időt szeretnének adni, hogy megfelelő alapossággal letesztelhessék a játék számos területét, ahol változtatásokat eszközöl a Legacy of the Sith kiegészítő.

Emellett kiemelte, hogy a játékosok által a tesztszerveren eddig nyújtott visszajelzések rendkívül értékesnek bizonyultak, így az új kiegészítő túlnyomó része a jövő héten visszatér az SWTOR publikus tesztkörnyezetébe.

Ha fontolgatod, hogy érdemes-e az új tartalmi csomag előtt nekivágni az MMO-nak, ajánljuk a játék eredeti trailerének 4K-s változatát, ami jó eséllyel meghozza a kedved, ha pedig már veterán vagy a játékban, elütheted a várakozás néhány percét a Régi Köztársaság koráról szóló magyarázó videónnkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)