Hirdetés

Egyéves eseménysorozattal ünnepli tizedik évfordulóját a Star Wars: The Old Republic

|

Érdemes most visszatérni vagy belevágni a kalandba.

Hirdetés

Nem sokkal az év vége előtt, december 20-án lesz tíz éve, hogy útjára indult a BioWare MMO-ja, a Star Wars: The Old Republic. A játék hűen kitartó rajongói számára jó hír lehet, hogy az alkotók egyelőre úgy tűnik, egyáltalán nem gondolnak a leállítására, sőt, úgy hivatkoztak az évfordulót megünneplő eseménysorozatra, hogy "a következő tíz év kezdete". Ráadásul még idén érkezik egy új kiegészítő is, így friss tartalmakból sem lesz hiány.

Hirdetés

A Legacy of the Sith című csomagot a héten részletezték a készítők egy livestreamben, meséltek egy keveset a kiegészítőben várható új tartalmakról és karakterekről is. A Star Wars: The Old Republic következő fejezetének leleplezéséhez kapcsolódó blogposztból is kiderül, hogy Darth Malgus rejtélyes terve körül forog majd a történet, ennek kapcsán a vízalatti területekben bővelkedő Manaan és az Elom bolygókon is kalandozhatunk, az utóbbin egy nemrég felfedezett sith erődítmény lesz a legérdekesebb helyszín.

Már a Legacy of the Sith kiegészítővel belevágnak a fejlesztők az SWTOR játékmenetének felfrissítésébe, mely egy hosszadalmas folyamat lesz. Így például nagyobb szabadságot adnak a játékosok kezébe azt illetően, milyen fegyvereket és képességeket használnak, de a későbbiekben az új karakterek létrehozása, a karakterlap és az inventory is ráncfelvarráson esik át. Az új kiegészítő érkezésének pontos napja december 14., az előfizetőknek ingyenesen elérhető lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)